IMG_9784.jpg
A framework for mindful living

The Gild

Completed Liverpool Masterplan & Residences
IMG_9800-scaled.jpg

Design Story

Development:
MASTERPLAN & RESIDENCES 

Location:
THE PAPER MILL PRECINCT, LIVERPOOL 

Project Status:
COMPLETED

Product Mix:
83 APARTMENTS 

Collaborators:
WOODS BAGOT & ASPECT STUDIOS

 

The Gild consists of 83 crafted apartments in a range of 1-, 2-, and 3-bedroom typologies. Set amongst the natural beauty of the Georges River, The Gild offers a variety of bespoke laneway apartments, fused with spectacular landscaping, a private rooftop pool and exclusive resident gardens.

As a nod to the site’s industrial past, The Gild ‘s architectural vision is one of timeless homes surrounded by nature, its heritage façade celebrating raw, natural, and solid materiality to deliver an exceptional industrial finish.

Showcasing the pinnacle of urban living, The Gild’s beautifully appointed interiors feature stone benchtops, premium Italian appliances and engineered timber floors. There is an obvious refined elegance and attention to detail in every room, with natural lighting and expansive views creating a sense of ambiance and tranquillity that resonates through homes.

Located within the Paper Mill Precinct, The Gild is rich in amenity surrounded by landscaped gardens and pedestrian pathways connecting each residential tower within the precinct.

 

Register + Precinct +

DSCN0556-scaled.jpg
MG_9187-scaled.jpg
MG_3049-scaled.jpg
IMG_9754-scaled.jpg
IMG_9601-scaled.jpg
IMG_9525-scaled.jpg
IMG_4260-scaled.jpg
IMG_4359-scaled.jpg
IMG_4218-scaled.jpg
IMG_4292-scaled.jpg
IMG_4545-1-scaled.jpg
DSCN1149-scaled.jpg

OUR PLACES